Samarbeten

Lyckliga Storgatans Modeshow

I november 2015 anordnade jag och Helena Granby Lyckliga Storgatans Modeshow och Mässa. Jag sminkade och stylade håret på två av modellerna och gjorde uppsättningar på två till modeller.

Life of Lotta

Samarbeten

Facebooktävling

Våren 2015 hade jag en facebooktävling tillsammans med Lyckliga Storgatan och Emla Foto där Linda blev vinnaren och fick smink och hårstyling av mig, klänning av Helena Granby på Lyckliga Storgatan och en porträttfotografering av Emma Larsson på Emla Foto. Här ser ni en del av resultatet!

Fotografering

Jag stylade håret på de tre modellerna under fotograferingen av Helena Granbys brudkollektion 2014/2015. Sminkade gjorde makeupartist Malin Nordström och fotograf var Emma Larsson, Emla Foto,

Fotografering

Sommaren 2015 gjorde vi en fotografering i Grevebäcksparken. Jag valde stilen på min modell och eftersom hon skulle ha klänningen Zoe från Helena Granby Design gjorde jag en 50-tals styling på Therese. Foto: Emla Foto

Lyckliga Storgatans Modeshow

Den 17 januari 2015 anordnade jag och Helena Granby Lyckliga Storgatans modeshow och minimässa. Det är ett årligt återkommande event och vi i Lyckliga Storgatans stylingteam stylar modellerna som visar Helenas Granby Designs nya brudkollektion.

Modevisning

Lyckliga Storgatan blev inbjudna av RFSL att ordna en liten modeshow på deras club Alexis på Railway Saloon. Jag sminkade och gjorde håruppsättning på Petra. Porträttbilderna är tagna av Emla Foto. Jag gjorde även en uppsättning på Claire.

Fotografering

Jag stylade håret på de två modellerna inför fotograferingen av Helena Granbys brudkollektion 2016. Makeup av Malin Nordström och fotograf var Emma Larsson, Studio Unik.

Copyright © All Rights Reserved